DOMAĆI GI MASLAC Pravi se brzo i lako, a zdrav, ukusan i prečišćen
Zdraviju verziju maslaca možete lako da napravite kod kuće.
Potrebno je
- 500 g organskog maslaca
- 1 vrlo fino sito
- 1 staklena posuda s poklopcem s navojem
- 1 dezinfikovana šupljikava kutlača ili kašika
Priprema
Na tihoj vatri u šerpi otopite maslac, samo vodite računa da ne potamni. Kad se na površini stvori pena od belančevina, skinite je šupljikavom kutlačom. Kada smesa bude bistra, zlatne boje i mirisa karamele znaćete da je gi gotov. Kroz fino sito procedite tečnost.
POSNE PRALINE ZA SVE VAŽNE DOGAĐAJE Savršeni sitni kolači, ukusa koji govori 1000 jezika
Omiljene sitne kolače možete da pravite i u vreme posta.
NAMIRNICE KOJE POMAŽU KOD VISOKOG PRITISKA Ovo voće je uvek dostupno
Postoje prirodni načini da smanjite visok pritisak, pomoću ishrane.
KREM SUPA OD TIKVICA Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu
Ako volite tikvice, ovu supu ćete obožavati.
MARKIZA TORTA Očaravajuća nepečena poslastica sa piškotama koja budi sva čula
Fenomenalna poslastica za sva vremena i prilike.
AKO JE MESO ŽILAVO URADITE OVO Provereni saveti da bude sočno i mekano kao duša
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u ručku.
Komentari (0)