DOMAĆI GI MASLAC Pravi se brzo i lako, a zdrav, ukusan i prečišćen
Zdraviju verziju maslaca možete lako da napravite kod kuće.
Potrebno je
- 500 g organskog maslaca
- 1 vrlo fino sito
- 1 staklena posuda s poklopcem s navojem
- 1 dezinfikovana šupljikava kutlača ili kašika
Priprema
Na tihoj vatri u šerpi otopite maslac, samo vodite računa da ne potamni. Kad se na površini stvori pena od belančevina, skinite je šupljikavom kutlačom. Kada smesa bude bistra, zlatne boje i mirisa karamele znaćete da je gi gotov. Kroz fino sito procedite tečnost.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)