OSLOBODITE SE NEPRIJATNOG MIRISA KUPUSA TOKOM DINSTANJA 3 trika koji rešavaju problem u trenu

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Ako i vi spadate u domaćice kojima smeta neprijatan miris kupusa, najbolje je da primenite neki od nevedenih trikova.

kupus
Shutterstock

Dodajte sirće, so sa vodom ili lovorov list

1.Sirće

Ako koristite sirće važno je da se pridržavate količine, iznače ćete da pokvarite ukus jela. U posudu u kojoj kuvate kupus dodajte sirće, ali i šećer, koji će da ukloni kiselost.

2.So i soda

U hladnoj vodi rastvorite kašiku soli i prstohvat sode bikarbone. Seckani kupus stavite u ovaj rastvor i kuvajte bez poklopca, 15 do 20 minuta. Kroz cediljku ocedite kupus i nastavite sa pripremom.

3.Lovorov list

Nekoliko listova lovorovog lista dodajte u vodu, pa sipajte kašiku vinskog sirćeta i limunov sok.

@moja.trpeza Šta će se desiti sa tvojim telom ako prestaneš da jedeš šećer na samo 15 dana? #fy #fypシ #foryou #foryoupage #viral #viraltiktok #trpeza #swee #slatkisi ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Komentari (0)

Loading