OSLOBODITE SE NEPRIJATNOG MIRISA KUPUSA TOKOM DINSTANJA 3 trika koji rešavaju problem u trenu
Ako i vi spadate u domaćice kojima smeta neprijatan miris kupusa, najbolje je da primenite neki od nevedenih trikova.
Dodajte sirće, so sa vodom ili lovorov list
1.Sirće
Ako koristite sirće važno je da se pridržavate količine, iznače ćete da pokvarite ukus jela. U posudu u kojoj kuvate kupus dodajte sirće, ali i šećer, koji će da ukloni kiselost.
2.So i soda
U hladnoj vodi rastvorite kašiku soli i prstohvat sode bikarbone. Seckani kupus stavite u ovaj rastvor i kuvajte bez poklopca, 15 do 20 minuta. Kroz cediljku ocedite kupus i nastavite sa pripremom.
3.Lovorov list
Nekoliko listova lovorovog lista dodajte u vodu, pa sipajte kašiku vinskog sirćeta i limunov sok.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
DODAJTE OVO U TESTO Proveren trik da ne upije ni kap ulja, a mekike će biti neodoljive
Potreban vam je samo jedan sastojak, a mekike će biti neodoljive.
Komentari (0)