POSNA RUSKA SALATA Predjelo za sva vremena, po receptu bez greške
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje stavite odmah duplu meru.
Potrebno je
- 200 g graška
- 200 g krompira
- 200 g šargarepe
- 200 g kukuruza šećerca
- 5 kiselih krastavčića
- 300 g posnog majoneza
- so
Priprema:
Krompir i šargarepu oljuštite i skuvajte, pa skuvajte grašak i kukuruz šećerac. Procedite svo povrće da odstranite višak vode, pa iseckajte na sitne kockice krompir i šargarepu, kao i krastavčiće. Sjedinite sve bareno povrće u velikoj posudi. Posolite. Umešajte posni majonez. Dobro promešajte pa pustite da se prohladi. Na kraju, servirajte rusku salatu u manje činije i dekorišite peršunom. Prijatno!
Možda vas zanima:
POSNA RUSKA SALATA Omiljeno predjelo koje ni malo ne zaostaje za originalom, ukusa koji priča priče
Ako voite klasičnu rusku salatu, obožavaćete i njenu posnu verziju.
UKUS KAO PRAVA Posna ruska salata idealna za današnji dan
Stalno ćete je praviti.
SVI TRAŽE RECEPT ZA RUSKU SALATU Vanvremenski klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Kremasta i zasitna, a svi je vole.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)