PINK LATE Aromatična kafa osvaja na prvi gutljaj, a ovo povrće joj daje boju
Neobične boje i jake arome, pravićete stalno.
Potrebno je
- 2 kašičice agavinog sirupa
- 1 kašičica praha od cvekle
- 1 merica espresa
- 300 ml mleka
- 150 ml šlaga
- malo praha od cvekle
Priprema
Pomešajte zaslađivač i prah od cvekle, pa to sipajte u čašu. Umutite smesu pa dodajte espreso, i mleko. Zasebno umutite šlag sa malo praha od cvekla, dok ne dobijete željenu čvrstoću. Na kraju, sipajte šlag na vrh čaše. Dodajte led u kafu ili dekorišite po želji. Prijatno!
Možda vas zanima:
KAFU NIKAKO NEMOJTE DA PIJETE SA OVE 2 NAMIRNICE Nije zdravo, a može da izazove ove simptome
Iako mnogi ne mogu da zamisle jutro bez kafe, neke kombinacije namirnica sa njom mogu da izazovu određene simptome.
BELA TOPLA ČOKOLADA Slatka i kremasta, poći će vam voda na usta
Zagrejaće vas u kišnim jesenjim danima, a uspeva svima.
JESENJI LATE SA BUNDEVOM Aromatični napitak koji će vas okrepiti u trenu, a cimet mu daje poseban šmek
Aromatična kafa sa bundevom osvaja na prvi zalogaj, a evo kako možete sami da je napravite.
NAJČEŠĆI MITOVI O KAFI Svi je piju, ali da li je zaista štetna po zdravlje?
Postoji više mitova vezanih za štetnost kafe, a sa druge strane, popularnija je nego ikada.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
Komentari (0)