BRZE ČOKOLADNE KOCKE S ORASIMA Treba vam samo 3 sastojka, a svi će vam tražiti recept
Ako volite čokoladu, ovaj kolač ćete obožavati.
Potrebno je
- 400 g čokolade
- 350 ml kondenziranog mleka
- 130 g seckanih oraha
Priprema:
Polomite čokoladu na kockice, pa stavite u šerpu sa kondenzovanim mlekom, i zagrejte uz neprestano mešanje. Kada se otopi i smesa postane glatka, umešajte seckane orahe. Promešajte dobro. Pleh obložite papirom za pečenje pa smesu izlijte u njega. Poravnajte pa ostavite dva sata u zamrzivaču. Secite kolač na kocke i služite. Prijatno!
Možda vas zanima:
BRZI MUS KOLAČ Potreban vam je samo blender, a nećete moći da prestanete da jedete
Kremast i drugačiji, bićete oduševljeni.
BRZI KOLAČ OD SAMO DVA SASTOJKA Fenomenalnog je ukusa, napravite odmah duplu meru
Napravite lako čokoladni kolač. Topi se u ustima, sočan je i mekan, a treba vam jako malo vremena. Pravi se od samo 2 sastojka.
NAJBRŽI LAVA KOLAČ SRUŠIO DRUŠTVENE MREŽE Nema jaja ni brašna, a gotov za 2 minuta
Kremast i neodoljiv, i dupla mera je malo.
ŠANO DUŠO TERA VODU NA USTA Kolač šaljivog imena i savršenog ukusa
Savršen spoj lešnika i čokolade.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)