POSNA MARKIZA TORTA Nepečena očaravajuća poslastica koja budi sva čula
Ako volite čokoladne poslastice, ovu tortu ćete obožavati.
Potrebno je:
- 300 g posnog keksa
- 250 g margarina
- 250 g šećera u prahu
- 200 g mlevenih lešnika
- 200 g čokolade za kuvanje
Priprema:
U jednoj posudi penasto umutite margarin sa šećerom u prahu. Dodajte mlevene orahe i promešajte. Otopite čokoladu na pari, pa dodajte u fil. Sve promešajte da se smesa sjedini. U malo soka umačite keks pa ređajte na tacnu. Premažite fil preko keksa. Dekorišite sa otopljenom čokoladom i pospite krupno seckanim lešnicima. Ostavite tortu u frižideru da se ohladi. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POSNA MARKIZA TORTA Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca
Raskošna poslastica idealna za sve važne prilike, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
POSNA MARKIZA TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a uspeće svima
Neodoljiva poslastica pravi se lako, a osvojiće sve koji je budu probali.
ŽITO TORTA Drugačija poslastica koja pomera granice dobrog ukusa, a pogodna i za dane strogog posta
Pravi se od jednostavnih sastojaka, a ukrasiće i najsvečaniju trpezu.
RECEPT DANA: POSNA REFORMA Raskošna poslastica koja je istog ukusa kao original, za sve važne događaje
Klasik srpske kuhinje sa čokoladom i orasima.
POSNA MARKIZA TORTA Nepečena očaravajuća poslastica koja budi sva čula
Ako volite čokoladne poslastice, ovu tortu ćete obožavati.
CIMET KOCKE Brzi desert neodoljivog ukusa od samo 3 sastojka, kremastije niste jeli
Fenomenalan slatkiš osvojiće i one izbirljive.
ROZEN TORTA SA MAKOM Klasik na drugačiji način, ukusa koji se ne zaboravlja
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu sa makom ćete obožavati.
TIRAMISU SA BELOM ČOKOLADOM Još slađi od originala, poći će vam voda na usta
Italijanski klasik na drugačiji način za sve sladokusce.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
Komentari (0)