NEODOLJIVA NUGAT TORTA Kremasta i bombastična, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko
Toliko je ukusna, nema ko će joj odoleti.

Potrebno je:
Za testo:
- 400 g mlevenog keksa
- 1 kašika kakaoa
- 2 kašike ruma
- 140 ml vode
Za fil:
- 200 g crne čokolade
- 300 g sitnog sira
- 150 g šećera u prahu
- 200 ml slatke pavlake
- 100 g nugat krema
Priprema;
U činiju stavite keks, rum, kakao i vodu, pa umesite testo za koru i stavite je u okrugli kalup pa u frižider da se stegne. U činiji na pari otopite čokoladu, malo je prohladite. Pavlaku umutite u čvrst krem, dodajte šećer u prahu, sir, nugat krem. Dodajte i prohlađenu čokoladu. Sve dobro promešajte. Fil premažite preko kore, i vratite u frižider da se stegne. Ukrasite umućenom slatkom pavlakom.
Možda vas zanima:

OČARAVAJUĆA NUGAT TORTA Kremasta poslastica savršena za proleće, otopićete se od miline
Fenomenalna poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.

NUGAT TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Slatka i kremasta, a mekana kao duša
Očaravajuća poslastica ukrasiće svaku svečanu i slavsku trpezu.

ZEBRA TORTA SA NAPOLITANKAMA Ne treba da palite rernu, a kremasta i očaravajuća
Zbog izgleda će je najviše deca obožavati.

REFORMA TORTA Raskošna poslastica bogatog ukusa koji se ne zaboravlja
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.

ČOKO KOCKE SA VIŠNJAMA Mirisne i sočne, a taman iskoristite bajati hleb
Prave se lako, a pojedu brzo.

BRZE KEKS BOMBICE Ne zahtevaju truda ni vremena, a savršene za sve prilike
I dupla mera će biti malo.

TIRAMISU Sočan, kremast, mekan kao duša i topi se u ustima, ovako ga prave Italijani!
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Priprema je jednostavna, a ukus božanstven, i dupla mera će biti malo!
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

STARA SARAJEVSKA TORTA Sa rozen korama, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremasta i slatka, bićete oduševljeni.
Komentari (0)