ČOKO HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Mirisan i mekan kao duša, razgrabiće se u trenu
Neodoljiv desert najbolje služite uz šoljicu kafe.

Potrebno je:
- 370 grama brašna
- 1 šolja kondenzovanog mleka
- puna šaka čokoladnih kapljica (ili komadića čokolade)
Priprema:
Pomešajte dobro sve sastojke, smesu sipajte u pleh obložen pek-papirom i pecite hleb oko 45 minuta na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

TURSKI MOKRI KOLAČ Savršen za iznenadne goste, a gotov za pola sata, prava rapsodija ukusa
Sočan i mekan, gosti će biti oduševljeni.

SOČNE LIMUN KOCKE ZA PRAVO LETNJE OSVEŽENJE U savršenom kiselkasto-slatkom spoju ukusa
Lagane i kremaste, bićete oduševljeni.

KOLAČ SA KAFOM Kremast i aromatičan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Mirisan i sočan, za prave sladokusce.

ORAH KOLAČ BUDI NOSTALGIJU Sve domaćice su nekada znale recept, a razgrabi se čim se postavi
Najbolje služite uz čaj ili kafu.

MANASTIRSKI KOLAČ Jednostavan, posan, preukusan i zdrav, ovako ga prave monasi na Hilandaru!
Pravi se lako, a nestaće sa stola odmah.

KINDER TORTA Za sve svečane prilike i bitne događaje, deca će je obožavati
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

TORTA BELI ANĐEO Nema paljenja rerne, a pomera granice dobrog ukusa
Gosti će biti oduševljeni ukusom.

NEODOLJIVI TART SA BELOM ČOKOLADOM Kremast i sladak, uzećete parče više
Odlično ide uz šoljicu kafe.

BRZE BOMBICE OD KAJSIJA Prave se maltene same, a smažu odmah, nema ko će im odoleti
Savršene za slavsku trpezu, ali i obične dane kada vam se jede nešto slatko.
Komentari (0)