ČOKO TORTA BEZ KORA Jednostavna i kremasta, poćiće vam voda na usta

Ivana Pavlović

17:30

Slatki kutak 0

Nema ko vam neće tražiti dodatno parče.

čoko torta bez kora
Shutterstock

Potrebno je:
Za podlogu:

  • 300 g čokoladnog keksa
  • 100 g maslaca

Za beli fil:

  • 200 g bele čokolade
  • 500 ml slatke pavlake

Za mrvičasti sloj:

  • 200 g čokoladnog keksa
  • 200 g čokolade za kuvanje

Priprema:

Keks sameljite pa ga prelijte otopljenim maslacem i pomešajte. Smesu utisnite na dno kalupa pa ostavite u frižideru. Belu čokoladu otopite na pari. Zasebno umutite slatku pavlaku pa u nju dodajte otopljenu belu čokoladu. Zatim keks krupno sameljite u blenderu. Narendajte čokoladu pa je pomešajte sa keksom. Preko podloge stavite polovinu belog fila. Pospite sa dve trećine čokoladnih mrvica. Nanesite ostatak fila pa pospite tortu ostatkom mrvica.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading