BRAUNI Savršen čokoladno-voćni spoj kome nećete moći da odolite, gotov za pola sata
Jede vam se nešto slatko ali ne znate šta da napravite? Napravite brauni. Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.
Potrebno je
- 2 zrelije banane
- 2 kašike meda ili oko 50 g šećera
- 1 kašika kakaoa
- 1 kašičica praška za pecivo
- 120 g kikiriki putera
- kesica vanilin šećera
- oko 30 g čokolade
Priprema
Banane oljuštite, pa ispasirajte viljuškom. Onda joj dodajte med, kakao, kikiriki puter, vanilin šećer, pa sve dobro promešajte, dok ne dobijete homogenu smesu. Izlijte je u pleh koji je obložen papirom za pečenje. Pospite odozgo mrvicama čokolade. Pecite oko 25 minuta na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
BLONDI KOLAČ RASTURA UKUSOM Sve se samo pomeša i peče, a savršen za iznenadne goste
Lagan i sočan, nestaće sa stola odmah.
BRAUNI SA LEŠNIK KREMOM Za prave slatkoljupce i one izbirljive, a gotov dok pristavite kafu
Kremast i sočan, i dupla mera će biti ništa.
BRAUNI Donosimo vam originalni američki recept za slatkiš koji uspeva svima
Pola pleha nestane dok trepnete.
BLONDI Savršen za početnike, a polizaćete i tanjir koliko je ukusan
Sočan i jednostavan za pripremu.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)