TORTA OD AVOKADA Veganska rapsodija slatkih ukusa, zdrava i posna
Ova neodoljiva poslastica pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah. Pogodna je za vegane ili ljude koji poste.
Sastojci
- 10 kom svežih urmi
- 100 g lešnika i oraha
- 1 kašika kokosovog ulja
Za mus
- 1 zreli avokado
- 5-6 kom svežih urmi
- 1 kašika kokosovog ulja
- 1 kašika kakaoa
- 20 g crne cokolade
Priprema
Izblendajte u blenderu urme, lešnik i orahe i kokosovo ulje. Smesu ulijte u kalup i ostavite sa strane. Za mus sjedinite urme i avokado, pa dodajte ulje, kakao i otopljenu štanglicu čokolade. Sve mikserom dodatno umutite pa prelijte preko kore. Ohladite u frižideru par sati pa secite i služite.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo koje se odlično slaže sa šoljicom kafe
Napravite ih za doručak, a biće savršene i za večeru.
PITA OD DUNJA Savršen recept Marte Stjuart za poslasticu od koje će vam poći voda na usta
Recept čuvene američke kuvarice oduševiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)