DOMAĆI SLADOLED Sočan spoja ananasa i kokosa miluje nepca, pravićete stalno

Izvor: Ivana Pavlović

15:00

Slatki kutak 0

Neodoljiv desert za vrele letnje dane.

domaći sladoled od ananasa i kokosa
Shutterstock

Potrebno je

Možda vas zanima:

  • 3 šolje svežeg seckanog ananasa
  • 1 šolja kokosovog mleka
  • 2 kašičice šećera
  • ¼ šolje badema 
  • ¼ šolje suvog grožđa
  • 1 kašičica ekstrakta vanile

Priprema:

Stavite u blender komadiće ananasa, bademe i suvo grožđe. Blendajte sve dok ne dobijete glatku smesu. U jednoj posudi pomešajte sok od ananasa, kokosovo mleko, šećer i ekstrakt vanile. Mutite sve dok se šećer ne otopi, pa pokrijte i ostavite sat vremena u frižideru. U aparat za sladoled sipajte prohlađenu smesu. Mešajte bar 20 minuta. Na kraju, prebacite sladoled u hermetički zatvorenu posudu. Ostavite 4 sata u frižideru, da se stegne. Prijatno!

img
25. 01. 2025 12:08

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

img
29. 03. 2025 23:07

PROTESTI PROTIV MASKA: Demonstranti se okupili ispred Teslinih salona u više američkih gradova i Londonu

img
30. 03. 2025 02:08

SUDAR DVA TITANA: Dragana i Stefani u nikad većem okršaju, uputile jedna drugoj brutale uvrede: Ja ću se oprati, ali ti ćeš ku*va ostati! (VIDEO)

img
30. 03. 2025 01:58

Slomio se na komade: Munja zbog Kačavendinih reči završio u suzama, pred svima pokazao koliko mu je stalo do Stefani i malog Koste! (VIDEO)

img
28. 02. 2025 10:36

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

img
25. 03. 2025 10:26

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

img
29. 03. 2025 23:47

NOVA DRAMA NA NEBU IZNAD VAŠINGTONA: Izbegnut sudar putničkog i vojnog aviona

img
29. 03. 2025 23:30

VEČERAS SPAVAMO SAT KRAĆE: Ne zaboravite da pomerite sat unazad

img
29. 03. 2025 23:40

"TO JE BLEF" Zapad je dao oštru izjavu o Trampu i Rusiji

img
29. 03. 2025 23:14

UVEDENA VANREDNA ODBRANA PRVI PUT OD POPLAVA 2014.: Sava raste 2 cm na sat, u Šapcu se dežura duž obale

Komentari (0)