BRZI KOLAČ SA VIŠNJAMA Uspeće i potpunim početnicima, a poći će vam voda na usta koliko je ukusan
Fenomenalan i sočan, nema ko vam neće tražiti parče više.
Potrebno je
- 3 jaja
- 10 kašika šećera
- 1 kesica vanilinog šećera
- 15 kašika ulja
- 1 čaša jogurta
- 20 kašika brašna
- 1 kesica praška za pecivo
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja sa šećerom i prstohvatom soli. Dodajte vanilin šećer, ulje, jogurt, brašno i prašak za pecivo. Izmešajte pa izlijte u pleh obložen pek papirom. Preko poređajte višnje. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Pečen kolač pospite šećerom u prahu. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KREMPITA KAKVU JE OBOŽAVAO PATRIJARH PAVLE Mekana i sočna, ovakvu do sada niste jeli
Starinski slatkiš voleo je i pokojni patrijarh.
FLAN Tradicionalni kremasti desert kog obožava cela Latinska Amerika, a potiče iz Španije
Idealan za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i posebne prilike.
KIKIRIKI ŠTANGLICE BOLJE OD ONIH KLASIČNIH Savršen spoj ukusa za prave sladokusce, po starom maminom receptu
Neodoljive štanglice pogodne za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i sve važne događaje.
PORTOKALOPITA Grčka poslastica sa pomorandžom, kao stvorena za početak jeseni
Fenomenalna jesenja poslastica oduševiće sve sladokusce.
TRILEĆE SA PISTAĆIMA Čuveni desert na moderan način, pravi se lako, a budi sva čula
Fenomenalni desert mekan kao duša, za prave sladokusce.
GRILIJAŠ OBLANDA Fenomenalni desert mekan kao duša, a zamirisaće cela kuća
Neodoljivi slatkiš za prave sladokusce.
SLATKE PANCEROTE ZA SVE PRILIKE Osvajaju od prvog zalogaja, a nema ko vam neće tražiti recept
U savršenom spoju sa lešnik kremom, otopićete se od miline.
ČOKO BADEM TORTA Očaravajuća poslastica od koje će vam poći voda na usta, za prave sladokusce
Neodoljiva poslastica nestaće sa stola čim se postavi.
ČOKOLADNI KOLAČ SA SLATKOM PAVLAKOM Kremasti desert koji se topi u ustima, a nema ko će ostati na samo 1 parčetu
Neodoljivo kremast, popraviće vam dan u trenu.
Komentari (0)