PASTA SA PILETINOM I 4 VRSTE SIRA Recept je proveren a ukus savršen
Nestaće sa stola odmah zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Četvrtak, 25. apr 2024.
Nestaće sa stola odmah zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Fenomenalna i aromatična, pravićete je stalno.
Savršenog ukusa, a ne morate da brojite kalorije.
Savršenog ukusa, a ne morate da brojite kalorije.
Nazvano po gradu Bolonji, najpoznatije jelo italijanske kuhinje osvaja na prvi zalogaj.
Osvaja od prvog zalogaja, a priprema nije komplikovana, uspeće i potpunim početnicima.
Ukusna i sočna testenina sa sosom od ćuretine.
Brzo i ukusno jelo sa dodatkom bukovače biće pravo iznenađenje na trpezi
Ukusan ručak koji se brzo sprema.
Ovaj ukusna aromatična mešavina biće sjajna i sljdećeg dana kao hladna salata…
Zahvaljujući filmu “Barbi”, koji je u domaćim bioskopima počeo da se prikazuje 19. jula, svet je poludeo za celim ružičastom bojom. Sve to duboko je ušlo u svet mode, šminke, manikira, a sada i u svet kulinarstva
Večera će biti na stolu za pola sata.
Ovo super jedenostavno jelo će da vam obezbedi sve potrebne vitamine a ujedno i da vas zasiti tako da ne morate da posežete za gricakalicama u pola noći.
Tuna i testenina su glavni sastojci.
Dok trepneš biće gotovo.
Prednost ove salate je što možeš da je pripremite unapred i da je držite u frižideru do posluživanja.
Brzinska testenina s tunom može biti pravi gušt, naročito ako se odvažite da dodate čili papričicu i malo đumbira
Klasični italijanski špageti koji se prave od nekoliko začina koje imate u kući.