HLEB NIJE MEKAN I MRVI SE? Verovatno pravite neku od ovih 8 grešaka
Ako pravite neku od ovih 8 grešaka kada mesite hleb, niste jedini, dešava se i iskusnim domaćicama.
Petak, 10. maj 2024.
Ako pravite neku od ovih 8 grešaka kada mesite hleb, niste jedini, dešava se i iskusnim domaćicama.
Oduševiće svakoga ko bude probao a pravi se od samo nekoliko sastojaka.
Drugačiji i preukusan, pravićete ga stalno.
Drugačiji i preukusan, pravićete ga stalno.
Zdrav i fenomenalnog ukusa, pravićete stalno.
Služite ga vrućeg ili hladnog, samostalno ili uz prilog po želji.
Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka, a pravi je raj za nepca.
Tradicionalni indijski hleb, jednostavan, ukusan i hrskav, peče se originalno u tandori rerni, ali podjednako može da bude ukusan i ako ga spremite u tiganju. Dodajte ga kao prilog nekom jelu ili konzumirajte samostalno, svakako je neodoljiv
Priprema je jednostavna, biće svež danima, a ne morate da brojite kalorije.
Hleb od ovsenog brašna osvaja ukusom, a ovaj glavni sastojak možete da zamenite ovsenim pahuljicama, i tako olakšate pripremu. Služite ga vrućeg uz prilog po ukusu.
Zdravija varijanta hleba koja će vas oduševiti ukusom. Pogodan za osobe koje su na dijeti ili vode računa o ishrani.
Ako ne želite da se odreknete hleba, a vodite računa o ishrani, probajte ovaj sa tikvicama. Izuzetno ukusan i zdrav.
Jednostavno i lako napravite hleb od speltinog brašna. Zdravija je varijanta od klasičnog, a ukus mu je još lepši.
Umesite sami hleb, mekan kao pamuk.
Lako se mesi, pa pekara više neće biti vaš izbor
ečenje hleba je u osnovi veoma jednostavan proces mešanja brašna, vode, kvasca i soli, tako da nema čega da se plašite, čak i ako ste apsolutni početnik,
Nećete verovati šta stavljaju!
Umesite sami hleb za tili čas.