Pravi se lako, a daje šmek svakom jelu.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

DOMAĆI SOS OD MIROĐIJE Savršeno ide uz meso, krompir i sarmice, a gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a daje šmek svakom jelu.

SOS OD ŠAMPINJONA Fenomenalno se slaže sa mesom, a gotov očas posla
Dodajte kao prilog omiljenom jelu i uživajte.

NEODOLJIVI PESTO SOS Odlično se slaže sa mesom i testeninom
Ukusa koji priča priče.

PESTO SOS SA BOSILJKOM Savršeno se meša sa špagetama i picom, a brže se pojede nego što se napravi
Fenomenalan sos dodaće na ukusu svakom jelu.
- 1/2 čena belog luka
- 2 šake bosiljka
- 4-5 kašika maslinovog ulja
- 40 g parmezana
- 50 g badema (originalno ide pinjola)
- par kapi limunovog soka
Priprema:
Koristite blender, u njega stavite bademe, pa dobro izblendajte. Onda dodajte beli luk, bosiljak, pa sve opet blenderom sjedinite, pa dodate rendani parmezan. Sve sjedinite pa nalijte maslinovo ulje. Mešajte sve vreme pa sipajte par kapi limunovog soka. Dodajte sos vašem jelu i uživajte u fenomenalnom ukusu.

TAMARINA ARABIJA TORTA ZA SVE SVEČANE PRILIKE Raskošna i neodoljiva, prste da poližete
Napravite ovu očaravajuću poslasticu po receptu Tamare Đorđević iz Vranja

DOMAĆI SOS OD MIROĐIJE Savršeno ide uz meso, krompir i sarmice, a gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a daje šmek svakom jelu.

DANIJELINA SAHER TORTA U SAVRŠENOM SPOJU DŽEMA I ČOKOLADE Savršena za svaku svečanost
Napravite čuvenu austrijsku poslasticu po receptu Danijele Šoškić iz Požarevca.

NEODOLJIVI PESTO SOS Sjajno se slaže sa testeninom i krompir pireom
Pravi se lako, a daje šmek svakom jelu.

JELENINA TORTA TROSTRUKI UŽITAK ZA SVE BITNE DOGAĐAJE Gosti će biti oduševljeni ukusom
Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Jelene Jurošević iz Sremske Mitrovice
Komentari (0)