KOKOS ČIZKEJK BOLJI OD KLASIČNOG Desert za pamćenje koji budi uspomene sa mora
Fenomenalan desert koji miriše na more.
Potrebno je:
- 200 g mlevenog keksa
- 70 g otopljenog putera
Za fil:
- 450 g krem sira
- 250 g slatke pavlake
- 170 g kokosovog brašna
- 150 g šećera u prahu
- 1 kašičica ekstrakta vanile
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte mleveni keks sa otopljenim puterom da dobijete kompaktnu smesu. Preručite u kalup i ravnomerno rasporedite. Zasebno umutite slatku pavlaku u čvrst šlag. U posebnoj činiji pomešajte neutralni sir sa prah šećerom i ekstraktom vanile, pa sve dobro sjedinite. Ručno sjedinite šlag i smesu sa sirom, pa na kraju dodajte kokosovo brašno. Ponovo promešajte da dobijete kompaktnu smesu. Fil ravnomerno rasporedite preko kore i poravnajte, pa ostavite u frižideru bar 3 sata da se dobro ohladi i stegne. Pospite čizkejk kokosom. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KOKOS ČIZKEJK Kremasti slatkiš koji se topi u ustima, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Fenomenalan i sladak, bićete oduševljeni.
KOKOS ČIZKEJK Savršen spoj ukusa u kremastom desertu koji uspeva svima
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.
KOKOS ČIZKEJK BOLJI OD KLASIČNOG Mirisan i sladak, i dupla mera će biti malo!
Savršenog mirisa i još boljeg ukusa.
DUBAI ČIZKEJK Još popularniji od čokolade, a savršen za sve bitne događaje
Svaki zalogaj je raj za nepca.
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
Komentari (0)