SALATA SA POVRĆEM I LEBLEBIJAMA Sočna i slasna, a posna, prste da poližete
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

POSNA KROMPIR SALATA Slasno predjelo za svaku svečanu trpezu, prste da poližete
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.

POSNA PITA SA LUKOM Ukusna i slasna, najbolje služite uz sojin jogurt
Pravi se lako, a pravi raj za nepca.

PROJA SA SREMUŠEM Zasitna i sočna, najbolje služite uz šolju jogurta
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.

LOPTICE OD PIRE KROMPIRA Punjene sirom i mesom, ovakve do sada niste jeli
Dodajte kao prilog uz ručak, bićete oduševljeni ukusom.
- 300 g kuvane leblebije
- jedna paprika
- pet čeri paradajza
- četvrtina ljute paprike
- struk mladog luka
- 100 g sušenog paradajza
- 100 g crnih i zelenih maslina
Za preliv:
- so
- biber
- 50 ml maslinovog ulja
- kašika sirćeta
- kašika limunovog soka
- kašika sitno seckanog svežeg peršuna
Priprema:
U teglicu sipajte maslinovo ulje, sirće, limunov sok, so, biber i sitno seckan peršun. Zatvorite i dobro promućkajte. Sitno naseckajte papriku, paradajz i ostalo povrće, pa pomešajte sa leblebijom. Preko salate prelijte umak od sirćeta.

BRZI KINOA KEKSIĆI Odlično idu uz šolju kafe ili čaja, a priprema je jednostavna
Savršeni kao brza užina.

KOMPOT OD JABUKA Zdrav i ukusan, krepi organizam u trenu
Najbolje služite uz suve šljive.

DOMAĆA GIBANICA Omiljena srpska pita sa sirom ukusa koji priča priče
Najbolje služite uz šolju jogurta.

POSNI ČIA PUDING SA SECKANIM JABUKAMA I CIMETOM Zdrava i ukusna užina koja osvežava u trenu
Napravljen puding možete da čuvate do 5 dana u frižideru.

NAMAZ OD JAJA I LUKA Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, daje šmek svakom jelu
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.
Komentari (0)