VEGANSKA PASTA IZ JEDNE ŠERPE Ukusan obrok koji će vas brzo zasititi
Ne može kremastije.
Pasta u umaku od boba i bosiljka
Možda vas zanima:
NIKAD LAGANIJA VEČERA Ukusni losos sa par dodataka odmah će vas zasititi
Caka je u začinima.

ZA LJUBITELJE ZAČINJENE HRANE Salsa umak je idealan za prijatelje i gledanje utakmice
Lako se pravi, a mnogo je ukusan.
KAPONATA, UKUSNA I SLASNA Napravite ručak i oduševite celu porodicu
Niste do sada pravili ovakvo jelo.

SUPA ZLATA VREDNA Zeleni obrok koji neguje stomak i nepce
Jednostavno se pravi.
Sastojci:
300 g suvog boba
očišćenog od opne
3 kašike tahinija
1 limun
1 šaka svežeg bosiljka
struk vlašca
so, biber
maslinovo ulje
integralne špagete
Priprema:
Bob potopite u vodi i ostavite ga preko noći. Sutradan isperite i kuvajte u dve vode dok ne bude potpuno mek. Štapnim mikserom ili u blenderu u gustu pastu sjedinite bob, tahini, sok od 1 limuna i začinsko bilje, so i biber. Spakujte ga u teglice, pa svaku zalijte kašikom ulja i dobro zatvorite. Ovako spremljen bob je veoma ukusan namaz, ali i sjajan umak za pastu, kada vam zatreba brz ručak. Dovoljno je dodati mu kašiku
maslinovog ulja i malo ga razmutiti viljuškom da postane kremast. Skuvajte integralne špagete, procedite
i u tako vrelu pastu odmah umešajte umak od boba i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.
Komentari (0)