OSLIĆ NA MANASTIRSKI NAČIN Toliko je sočan i mekan da se bukvalno topi u ustima
Probajte ribu na manastirski način. Ukus je odličan, a najbitnije je što ćete svojim najmilijima poslužiti zdrav obrok. Pratite recept i uživajte!

Sastojci:
3 parčeta oslića
1 glavica belog luka
suncokretovo ulje
svež peršun
suvi začini
origano, bosiljak, mirođija
maslinovo ulje
Priprema:
1. Suvi začini se izmešaju pa se riba isečena na parčiće dobro prelije njima i ostavi da odstoji dva sata u frižideru. Zatim se stavlja u pleh na papir za pečenje i preliva uljem (po kašicica na svako parče).
2. Tepsiju prekriti aluminijumskom folijom i peći oko pola sata na 200 stepeni, zatim foliju skinuti i peći još oko 15 minuta.
3. U činiju staviti dosta iseckanog belog luka i peršuna, maslinovog ulja i soli, pa sve to preliti preko vrele ribe.
4. Vratiti foliju na ribu i ostaviti da odstoji dok se riba ne umlači da upije ukuse.

SMUTI OD SPANAĆA I JABUKA Osvežavajući zeleni napitak daće vam energije za ceo dan
Zdrav i ukusan, a savršen za užinu.

ZDRAVA OVSENA KAŠA Prepuna bobičastog voća i čia semenki, daće vam energije za ceo dan
Ukusna i zdrava, za savršen doručak.

KUS KUS SALATA SA PILETINOM Zdrava i ukusna, a držaće vas dugo sitim, prste da poližete
Osvežiće vas u trenu.

ZDRAVA KAŠA SA KUS KUSOM Savršena za doručak ili užinu, a daće vam energiju za ceo dan
Umesto biljnog mleka možete da koristite kravlje, ili steviju umesto meda.

HLEB OD TIKVICA Pun je proteina i zdravih masti, a odličan i kao užina ili prilog
Zdrav i ukusan, osvojiće vas na prvi zalogaj.
Komentari (0)