PROJA NA VODI Ukusna i zasitna, a mekana i sutradan
Najbolje služite uz sojin jogurt ili svežu salatu.
Potrebno je:
- oko 380 g kukuruznog brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičica himalajske soli
- oko 500 ml mlake vode
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte kukuruzno brašno, prašak za pecivo, so i vodu. Izlijte u kalup za mafine obložen papirnim korpicama. Pecite proju oko 25 do 30 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
POSNA PROJA ZA POČETNIKE Uspeva BAŠ svima, a savršena za doručak ili večeru
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.
POSNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.
POSNA PROJA Ni malo ne zaostaje za originalom, a držaće vas dugo sitim
Sočna i ukusna, prste da poližete.
POSNA PROJA OD SAMO 3 SASTOJKA Pravi se nikad lakše, a biće mekana i sutradan
Samo dodajte sojin jogurt ili prilog po želji.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)