SAMOSA Indijski hrskavi specijalitet u spoju sa sočnim punjenjem, koji nestaje sa stola odmah
Aromatično jelo oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

- 500 g tankih kora za pitu
- 400 g krompira
- 2 glavice crnog luka ili 1 praziluk
- 3 čena belog luka
- 150 g graška
- kari
- đumbir
- biber
- so
- malo ulja
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Krompir oljuštite, operite i iseckajte na kockice. Onda očistite crni i beli luk, pa ga sitno iseckajte. U dublji tiganj sipajte malo ulja, pa stavite luk i dinstajte par minuta. Dodajte sečen krompir, kari i malo vode. Dinstajte dok krompir ne bude pola skuvan, pa dodajte grašak i đumbir. Posolite i pobiberite i dinstajte dok ne postane mekano. Presavijte kore na tri dela, da dobijete malo širu traku. Stavite nadev na dno, pa presavijte u trouglove, dok sve ne utrošite. Poređajte trougliće u pleh obložen papirom za pečenje, pa ih poprskajte uljem. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, sve dok ne porumene. Služite toplo, uz prilog po želji. Bon appetit!

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)