NAJSOČNIJA KROMPIR ČORBA Fenomenalan obrok dugo će vas držati sitim, a krepi organizam u trenu
Neodoljiva i sočna, ukusa koji priča priče.
Potrebno je
- 400 g krompira
- kašika masti
- kašičica suve začinske paprike
- so, biber
- 1 jaje
- malo svežeg lišća peršuna
- 1 sveža crvena paprika
- 2 litra vode
Priprema:
Krompir oljuštite pa iseckajte na kockice. U šerpi na masti, kratko propržite krompir, pa umešajte začinsku papriku, vodu, so, biber i kuvajte oko 20 minuta. Umutite jaje, isključite ringlu, pa u vruću čorbu dodajte jaje, uz neprestano mešanje. Seckanim peršunovim listom pospite čorbu. Služite toplo.
Možda vas zanima:
RIŽOTO SA PEČURKAMA Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive.
SOČNI BIFTEK ZA PRAVE GURMANE Po receptu pevačice Vere Matović
Vera Matović, pevačica narodne muzike čija karijera traje preko 54 godine, pokazala je da nije samo talentovana za pevanje. U njenim specijalitetima najviše uživa suprug Ratomir, a upravo ovaj biftek mu je omiljen.
PICA SA TUNJEVINOM I ŠAMPINJONIMA Posni specijalitet od domaćih kora i sočnog nadeva, za lepo veče sa prijateljima
Tunjevina i šampinjoni zamenjenuju meso, a topljeni kačkavalj dodaje na sočnosti.
MUSAKA SA KROMPIROM Klasik za sva vremena i prilike, u nepogrešivoj kombinaciji ukusa
Držaće vas dugo sitim, a pomera granice dobrog ukusa.
ITALIJANSKA PASTA Slasni delikates sa patlidžanom koji budi sva čula
Poješćete u slast, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
NAJSOČNIJA KROMPIR ČORBA Fenomenalan obrok dugo će vas držati sitim, a krepi organizam u trenu
Neodoljiva i sočna, ukusa koji priča priče.
AKO VAM JE ZAPUŠENA SUDOPERA URADITE OVO Rešava začas, a neće vam trebati majstor
Primenite ovaj jednostavni trik i otpušite sudoperu bez muke.
POSNE PRALINE ZA SVE VAŽNE DOGAĐAJE Savršeni sitni kolači, ukusa koji govori 1000 jezika
Omiljene sitne kolače možete da pravite i u vreme posta.
NAMIRNICE KOJE POMAŽU KOD VISOKOG PRITISKA Ovo voće je uvek dostupno
Postoje prirodni načini da smanjite visok pritisak, pomoću ishrane.
Komentari (0)