POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća

Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.

potaž od šampinjona
Shutterstock

Potrebno je

  • crni luk
  • pakovanje smeđih šampinjona
  • šolja mleka
  • 2 šolje vode
  • 2 kašike brašna
  • kocka za supu
  • so i biber
  • šoljica pavlake za kuvanje
  • kašika parmezana
  • svež peršun

Priprema:

Šampinjone i luk iseckajte pa umešajte brašno i sve promešajte. Stavite u šerpu, pa sipajte vodu, mleko i kocku supe. Ostavite da proključa. Štapnim blenderom izmiksajte povrće pa dodajte pavlaku i parmezan. Služite potaž sa svežim peršunom.  Prijatno!

 
 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading