POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća
Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.

Potrebno je
- crni luk
- pakovanje smeđih šampinjona
- šolja mleka
- 2 šolje vode
- 2 kašike brašna
- kocka za supu
- so i biber
- šoljica pavlake za kuvanje
- kašika parmezana
- svež peršun
Priprema:
Šampinjone i luk iseckajte pa umešajte brašno i sve promešajte. Stavite u šerpu, pa sipajte vodu, mleko i kocku supe. Ostavite da proključa. Štapnim blenderom izmiksajte povrće pa dodajte pavlaku i parmezan. Služite potaž sa svežim peršunom. Prijatno!
Možda vas zanima:

KREM ČORBA OD KARFIOLA Kremasta i lagana, a puna vitamina, pravićete stalno
Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo.

KREMASTI POTAŽ OD ŠARGAREPE Krepi organizam u trenu, kao osmišljen za hladne februarske dane
Dodajte pavlaku ili prilog po želji.

POTAŽ OD PEČURAKA Sočno predjelo ukusa koji priča priče
Sočna krem čorba zagrejaće vam organizam u trenu.

POTAŽ OD ŠARGAREPE Aromatična krem čorba zamirisaće celu kuću, a nikad ukusnija
Sočna krem čorba oduševiće sve koji je budu probali, ukusa koji priča priče.

PITA SA KOLENICOM Slasna i zasitna, za gurmane i one izbirljive
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

TAKOSI SA SEITANOM Savršena zamena za meso u danima posta, bićete oduševljeni ukusom
Zasitno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

SLANA BULGUR SALATA Gotova za 2 minuta, a puna vitamina
Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.

JAFA TORTA Poslastica sa pomorandžom za sve svečane prilike, prste da poližete
Raskošna i kremasta, nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)