NAJMEKŠE POGAČICE SA SIROM ZA SAVRŠENO JUTRO Najbolje se slažu sa jogurtom i kiselim mlekom
Sočne i mekane, pravićete stalno.
Potrebno je
- 400 g glatkog brašna
- 500 g sira
- 250 g putera
- 1 prašak za pecivo
- so
- jaje za premazivanje
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi sjedinite brašno, prašak za pecivo i so. Smesi dodajte izdrobljen sir i puter sobne temperature. Onda zamesite testo pa ga pustite par minuta da malo odmori pokriveno krpom. Na pobrašnjenoj površini razvucite testo i čašom vadite pogačice. Prebacite u pleh obložen pek-papirom i premažite jajetom. Pecite oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni ili dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Prijatno!
Možda vas zanima:
BUREK SA MESOM BOLJI OD ONOG KUPOVNOG Hrskavih kora i sočnog fila, poći će vam voda na usta
Sočan i slasan, najbolje ide uz jogurt ili kiselo mleko.
BRZE POGAČICE SA SIROM ZA JUTRO KOJE SE PAMTI Nema ko ih ne voli
Kad ih jednom probate zaboravićete na pekaru.
BRZE POGAČICE Gotove za 10 minuta, a možete da ih jedete bez griže savesti
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
POGAČICE SA JAGODAMA Pola pleha nestane dok trepnete, po ukusu im nema ravnih
Savršene za užinu ili desert.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)