KINESKA PILETINA Neodoljivi delikates drugačijeg ukusa koji krepi organizam u trenu

Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Sočni specijalitet sa piletinom koji osvaja od prvog zalogaja.

kineska piletina
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 crni luk
  • 3 paprike
  • 1 šargarepa
  • 400 g piletine
  • 1 manja tikvica
  • maslinovo ulje
  • soja sos
  • susam
  • so
  • biber

Kao prilog

  • pirinač

Priprema:
Crni luk, šargarepu i papriku propržite na zagrejanom maslinovom ulju. Umešajte seckanu piletinu i seckanu tikvicu, pa kad se izdinsta posolite i pobiberite. Dodajte susam i soja sos. Služite toplo sa kuvanim pirinčem kao prilogom.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading