MINESTRONE Italijanski delikates od povrća i testenine koji greje dušu i telo
Krepi dušu i telo, a gotovo začas.
Potrebno je
- 1 krompir
- 1 šargarepa
- 1 paradajz
- 100 g prokelja
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 500 ml povrtnog bujona
- 50 g testenine
- maslinovo ulje, začini po ukusu (so, biber, timijan)
Priprema:
Propržite crni i beli luk na maslinovom ulju, dodajte naseckano povrće i prokelj. Sipajte bujon, dodajte testeninu i kuvajte dok sve ne omekša. Začinite po ukusu i poslužite toplo. Prijatno!
TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.
JAPANSKE PALAČINKE Vazdušaste kao oblak, napravite ih za doručak, biće savršene i za večeru
Potrebno je samo par sastojaka i malo vremena, a biće ukusne kao da ste se trudili satima.
NEODOLJIVE ČOKOLADNE GALETE Tajna je u jednom sastojku koji se dodaje u testo, a totalno daje šmek
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)