MINESTRONE Italijanski delikates od povrća i testenine koji greje dušu i telo
Krepi dušu i telo, a gotovo začas.
Potrebno je
- 1 krompir
- 1 šargarepa
- 1 paradajz
- 100 g prokelja
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 500 ml povrtnog bujona
- 50 g testenine
- maslinovo ulje, začini po ukusu (so, biber, timijan)
Priprema:
Propržite crni i beli luk na maslinovom ulju, dodajte naseckano povrće i prokelj. Sipajte bujon, dodajte testeninu i kuvajte dok sve ne omekša. Začinite po ukusu i poslužite toplo. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)