OBLANDE Brzi i jeftini slavski kolači skupog ukusa, uspevaju svima, a poći će vam voda na usta
Gotove za 15 minuta, a nestaće sa stola čim se postave.
Potrebno je
- 1l mleka
- 800 g šećera
- 30 g margarina
- 1 oblande
Priprema:
Šećer skuvajte u mleku, sve dok deo ne uvri i ne postane gušće. Zatim, skinite sa vatre pa dodajte margarin. Promešajte pa ostavite da se malo stegne. Prohlađenim filom filujte oblande, pa ih umotajte u krpu i ostavite u frižideru. Kad se stegnu, secite na kockice ili romboide. Prijatno!
Možda vas zanima:
SITNI SLAVSKI KOLAČI Tako ukusni da ćete ih praviti svake nedelje
Neodoljiva lešnik gnezda, cvetići vanilice, orasnice ili breskvice, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
STARINSKE OBLANDE Najjednostavniji recept za kolač našeg detinjstva od 4 jeftina sastojka
Sitni kolači koje obožavaju sve generacije.
SITNI KOLAČI Grilijaš oblande su gotove za 15 minuta, a ukus je fenomenalan!
Grilijaš oblanda je izdašan kolač za slavu, imaćete mnogo kolačića, a veoma je ukusna.
TRADICIONALNI POSNI KOLAČI Smokve, orasi i samo 2 oblande, a poslastica savršena!
Oblanda je gotova za 15 minuta, a preukusna.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)