DOMAĆA PROJA SA SIROM "NA ČAŠE" Brzo, jednostavno, predivno
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Potrebno je
- 2 čaše kukuruznog brašna
- 1 čaša belog brašna
- 1/2 čaše ulja
- 1 čaša kisele vode
- 1 čaša kiselog mleka ili jogurta
- 3 jajeta
- 500 g punomasnog sira
- 1 prašak za pecivo
- malo soli
Priprema
Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašna, ulje, kiselu vodu, jogurt, jaja, sir, prašak za pecivo i so. U pleh obložen papirom za pečenje izručite smesu i rasporedite. Pecite proju sa sirom oko pola sata, ili dok ne porumeni, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Secite i služite.
Možda vas zanima:
PROJA SA SIROM Super rešenje za doručak, po proverenom receptu koji se prenosi generacijama
Napravi se začas a pojede za tren oka.
POSNA PROJA Ni malo ne zaostaje za originalom, a držaće vas dugo sitim
Sočna i ukusna, prste da poližete.
DOMAĆA PROJA Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka, a idealna za doručak ili večeru
Sočna i mekana, nestaće sa stola čim se postavi.
SOČNA PROJA ZA DOBAR POČETAK DANA Po receptu pevačice Vesne Đogani
Vesna Đogani, pevačica grupe Đogani, vlasnica brojnih hitova, od kojih je najnoviji nedavno ugledao svetlost dana, više od 20 godina je deo muzičke scene. Supruga densera Đoleta Đoganija kulinarske veštine uglavnom prepušta svojoj jačoj polovini. Ipak, da se i ona fenomenalno snalazi za šporetom, dokaz je ova sočna proja, koju obožavaju njihova deca Adrijano i Laura, za koju će vam svi tražiti recept.
DOMAĆA PROJA SA SIROM "NA ČAŠE" Brzo, jednostavno, predivno
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
MENEMEN Turska kajgana za ukus savršenog doručka
Dodajte prilog po želji.
Ovu namirnicu obavezno dodajte u gulaš: Meso se samo raspada, a sos postaje neodoljiv
Uzmite juneći vrat. Plećka je dobra alternativa
PO RECEPTU GORDONA REMZIJA: Najkremastija karbonara , ovakve špagete nikada niste probali!
Nisu bez razloga rekli da je život kombinacija magije i testenine
EKLER TORTA KOJA SE NE PEČE: Savršen kremasti desert, prava harmonija ukusa
Isto je kremasta kao i obični ekleri, samo ćete je mnogo brže napraviti
Komentari (0)