POSNA SARMA Slasno jelo sa pečurkama i pirinčem, zaboravićete da nedostaje meso
Savršene za početak Božićnog posta, a dugo će vas držati sitim.
Potrebno je:
- 10 listova kiselog kupusa
- 200 g riže
- 200 g seckanih pečuraka
- 1 glavica crnog luka
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Luk i pečurke propržite na ulju pa u to dodajte opran pirinač i začine. Listove kupusa punite pripremljenom smesom, pa ih uvijte i ređajte u šerpu. Zatim prelijte sarme vodom i kuvajte 2 sata na tihoj vatri. Prijatno!
Možda vas zanima:
SARME S RIBOM Posno jelo koje osvaja svakim zalogajem, za savršen ručak
Posne, drugačije i slasne.
SVETOGORSKE POSNE SARME Recept bez mane, nećete da primetite da nedostaje meso
Držaće vas dugo sitim, a bićete oduševljeni ukusom.
TRIK ZA NAJBOLJE SARME Ovako će biti sočne i slasne, i neće se odmotavati ni biti previše kisele
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u najlepšim sarmama.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)