POSNA SARMA Slasno jelo sa pečurkama i pirinčem, zaboravićete da nedostaje meso
Savršene za početak Božićnog posta, a dugo će vas držati sitim.

Potrebno je:
- 10 listova kiselog kupusa
- 200 g riže
- 200 g seckanih pečuraka
- 1 glavica crnog luka
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Luk i pečurke propržite na ulju pa u to dodajte opran pirinač i začine. Listove kupusa punite pripremljenom smesom, pa ih uvijte i ređajte u šerpu. Zatim prelijte sarme vodom i kuvajte 2 sata na tihoj vatri. Prijatno!
Možda vas zanima:

SARME S RIBOM Posno jelo koje osvaja svakim zalogajem, za savršen ručak
Posne, drugačije i slasne.

SVETOGORSKE POSNE SARME Recept bez mane, nećete da primetite da nedostaje meso
Držaće vas dugo sitim, a bićete oduševljeni ukusom.

TRIK ZA NAJBOLJE SARME Ovako će biti sočne i slasne, i neće se odmotavati ni biti previše kisele
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u najlepšim sarmama.

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Pravi su raj za nepca, bićete raspamećeni.

JEFTINA KROMPIR ČORBA Mirisna i ukusna, a gotova za 20 minuta
Pravi se lako, posna, a osvaja na prvi zalogaj.

POSNA DOBOŠ TORTA Raskošna poslastica savršena za svaku svečanost
Neodoljiva poslastica dostojna kraljevske trpeze, uzećete parče više.

LAZANJA SUPA Mirisna i aromatična, u savršenom spoju predjela i omiljenog jela
Ako volite lazanje, ovu supu ćete obožavati.

SLATKA PROJA Sa bundevom i medom. totalno drugačija od svega što ste jeli
Savršena i slatka, bićete oduševljeni.

PASTA SA TUNOM ZA PRAVE GURMANE Posno jelo koje budi sva čula
Sočna i ukusna, pravićete stalno.
Komentari (0)