AKO ŽELITE DA SLAVSKO ŽITO BUDE SAVRŠENO URADITE OVO 3 saveta iskusnih domaćica, neće biti gnjecavo
Primenite ove jednostavne trikove i videćete veliku razliku.
Nemojte da ispirate pšenicu
Osavite kuvanu pšenicu da se prohladi pa je procedite dok je mlaka, ali nemojte da ispirate.
Krupnije blendajte pšenicu
Nemojte suviše da sitnite pšenicu, bolje je izblendajte na krupnije komade.
Sastojke mešajte rukama
Dodajte u pšenicu šećer, orahe i muskantni oraščić pa sastojke pomešajte rukama.
Možda vas zanima:
NEKA VAM SE SVI DIVE Napravite najukusnije slavsko žito za Vidovdan
Strogo se vodite ovim receptom.
TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće mekane i vazdušaste i neće se lepiti za tiganj
Dodajte ovaj sastojak i palačinke će biti savršene.
DODAJTE OVO U TESTO Kiflice će biti sveže i treći dan, a nije soda bikarbona
Sastojak koji će učiniti da pecivo bude mekano danima, a ima ga svaka domaćica.
AKO ŽELITE DA JUNEĆE MESO BUDE SOČNO DODAJTE OVO Biće mekano umesto žilavo
Jednostavni trik za fenomenalan obrok.
SOM SA ŠLJIVAMA Posni specijalitet kao osmišljen za slavsku trpezu, ukusa koji se pamti
U savršenom aromatičnom spoju, prste da poližete.
POSNI SLAVSKI KOLAČ ZA SVETOG NIKOLU Recept bez mane, a gosti će biti oduševljeni
Pravoslavni vernici 19. decembra slave Svetog Nikolu. Donosimo vam recept za posni slavski kolač koji uspeva svima, a izuzetnog je ukusa.
DUNAVSKA ČORBA Neodoljiva i drugačija, krepi organizam u trenu
Dodajte prilog po želji i uživajte u ručku koji će obožavati cela porodica.
AKO ŽELITE DA SLAVSKO ŽITO BUDE SAVRŠENO URADITE OVO 3 saveta iskusnih domaćica, neće biti gnjecavo
Primenite ove jednostavne trikove i videćete veliku razliku.
NEODOLJIVI ROLAT SA POMORANDŽOM Desert za pamćenje koji nestaje sa stola odmah
Fenomenalan desert osvojiće vas u trenu, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)