PESAK TORTA Poslastica koja se ne peče, a ukusna kao da ste se trudili satima

Ivana Pavlović

19:00

Sezonski recepti 0

Očaravajuća torta savršena je za sve svečane prilike.

pesak torta
Shutterstock

Potrebno je:

  • 3 kesice pudinga od vanile
  • litar mleka
  • 350 g šećera
  • 220 g margarina
  • 250 g mlevenog keksa
  • 250 g kokosa
  • 250 g mlevenih oraha
  • 250 g šlaga
  • 400 ml kisele vode

Priprema:
Najpre umutite margarin da bude penast. Zatim dodajte puding, a dobijenu smesu delite na 3 dela. Prvi deo napunite keksom, drugi kokosom, a treći mlevenim orasima. U kalup za pečenje počnite da ređate delove na sledeći način: Fil sa keksom, zatim kokos, a potom orahe. Kada završite tortu, stavite u frižider da se što bolje stegne i ohladi. Zasebno umutite šlag i kiselu vodu, pa ukrasite tortu po želji. Bon appetit!

@moja.trpeza Avokado tuna rolnica 🥑 Sastojci: 1 krastavac 50g paradajza 50g avokada 50g crvenog luka 100g tune 100g masnog sitnog sira Priprema: Oljuštite krastavac i iseckajte ga na tanke listove. Na svaku ploču stavite masni sitni sir, pa poređajte paradajz, crveni luk, avokado i tunu. Urolajte, a zatim iseckajte na kriške. Uživajte u zdravoj verziji sushija! #mojatrpeza #trpeza #kuhinja #viral #fyp #avocado #tuna #recipe #recepti ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading