PESAK TORTA Poslastica koja se ne peče, a ukusna kao da ste se trudili satima
Očaravajuća torta savršena je za sve svečane prilike.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PESAK TORTA Kremasta poslastica za sva vremena i prilike, po receptu bez mane
Poslastica koja se lako pravi, a poći će vam voda na usta.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

BELA TORTA SA MALINAMA Prepuna je fila i bogatog ukusa, za sve svečanosti
Kremasta poslastica kao osmišljena za proleće.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
- 3 kesice pudinga od vanile
- litar mleka
- 350 g šećera
- 220 g margarina
- 250 g mlevenog keksa
- 250 g kokosa
- 250 g mlevenih oraha
- 250 g šlaga
- 400 ml kisele vode
Priprema:
Najpre umutite margarin da bude penast. Zatim dodajte puding, a dobijenu smesu delite na 3 dela. Prvi deo napunite keksom, drugi kokosom, a treći mlevenim orasima. U kalup za pečenje počnite da ređate delove na sledeći način: Fil sa keksom, zatim kokos, a potom orahe. Kada završite tortu, stavite u frižider da se što bolje stegne i ohladi. Zasebno umutite šlag i kiselu vodu, pa ukrasite tortu po želji. Bon appetit!

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)