AKO ŽELITE DA TESTO BUDE MEKANO URADITE OVO Kiflice će biti savršene i treći dan
Jedan sastojak biće dovoljan da kiflice budu mekane i sočne.
Punu kašiku kukuruznog skroba i ravnu kašičicu griza dodajte na kilogram brašna. Na taj način će testo da bude prozračnije i lakše, pa i mekše.
Možda vas zanima:
TAJNI SASTOJAK ZA TESTO Kiflice će biti mekane, sočne i sveže i do 5 dana
Trik je jednostavan, a pecivo će biti savršeno.
SAMO JEDAN SASTOJAK I TESTO ĆE NARASTI KAO LUDO Trik koji znaju sve iskusne domaćice
Jedan sastojak pravi veliku razliku-narašće brže, zdravo je, a daje odličan šmek.
DODAJTE OVO U TESTO ZA UŠTIPKE Neće upiti ni kap ulja, a nije soda bikarbona
Trik iskusnih domaćica koji provereno radi, za najbolje uštipke.
DODAJTE OVO U TESTO Kiflice će biti sveže i treći dan, a nije soda bikarbona
Sastojak koji će učiniti da pecivo bude mekano danima, a ima ga svaka domaćica.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)