AKO ŽELITE DA TESTO BUDE MEKANO URADITE OVO Kiflice će biti savršene i treći dan

Ivana Pavlović

11:16

Sezonski recepti 0

Jedan sastojak biće dovoljan da kiflice budu mekane i sočne.

testo
Shutterstock

Punu kašiku kukuruznog skroba i ravnu kašičicu griza dodajte na kilogram brašna. Na taj način će testo da bude prozračnije i lakše, pa i mekše.

@moja.trpeza Bela čorba - Kremasti Užitak Sastojci: 100g crnog luka 50g praziluka 100g šargarepe 1 krompir 250g pilećih grudi 1 jaje 1 kašika pavlake So, biber, peršun Priprema: 1. Sitno iseckajte crni i praziluk, a šargarepu i krompir na kockice. 2. Na malo ulja propržite pileće meso, pa dodajte luk i praziluk. 3. Dodajte šargarepu, pa kuvajte dok povrće ne omekša. 4. Dodajte krompir, so, biber i peršun, pa prelijte vodom. 5. Kuvajte dok povrće ne bude mekano, a meso izdvojite da se prohladi. 6. U činiji umutite pavlaku i jaje, pa sipajte u čorbu. 7. Vratite meso u čorbu, dobro promešajte i poslužite. Uživajte u kremastoj Beloj Čorbi! #trpeza #mojatrpeza #fypシ゚ #fyp #foryoupage #goviral #recept ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading