AROMATIČNI POTAŽ OD BUNDEVE Sočno predjelo koje krepi organizam u trenu
Dodajte pavlaku kao prilog.
Sastojci
za 6 osoba
- 1,5 l vode
- 400 g bundeve (iseckane na kockice)
- 3 šargarepe (iseckane na kolutice)
- 2 crna luka
- so, biber
- svež peršun
- 2-3 čena belog luka
Priprema
U lonac sa 1,5 litra vode stavite luk, šargarepu, bundevu i krompir pa kuvajte 20 do 25 minuta. Propasirajte povrće štapnim mikserom da dobijete gustu smesu, pa vratite na šporet, posolite i pobiberite. Kuvajte još 2 minuta nakon što provri, pa skinite sa ringle, dodajte sveže seckani peršun i beli luk, pa izmešajte.
Možda vas zanima:
KREM ČORBA OD BUNDEVE GREJE DUŠU I TELO Savršeno predjelo za hladne dane
Kremasta i zasitna, nema ko će ostati na samo jednom tanjiru.
POTAŽ OD ORAHA I CELERA Kremast i lagan, a zasitan, savršen za dane Petrovskog posta
Sipaćete tanjir više.
KREMASTI POTAŽ OD BROKOLIJA Pun vitamina, okrepiće vas u trenu
Zdrav i ukusan, pravićete stalno.
AROMATIČNI POTAŽ OD ŠARGAREPE Kremasto predjelo koje greje organizam u trenu
Ukusan i sočan, kao stvoren za hladne zimske dane.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)