AROMATIČNI POTAŽ OD BUNDEVE Sočno predjelo koje krepi organizam u trenu
Dodajte pavlaku kao prilog.
Sastojci
za 6 osoba
- 1,5 l vode
- 400 g bundeve (iseckane na kockice)
- 3 šargarepe (iseckane na kolutice)
- 2 crna luka
- so, biber
- svež peršun
- 2-3 čena belog luka
Priprema
U lonac sa 1,5 litra vode stavite luk, šargarepu, bundevu i krompir pa kuvajte 20 do 25 minuta. Propasirajte povrće štapnim mikserom da dobijete gustu smesu, pa vratite na šporet, posolite i pobiberite. Kuvajte još 2 minuta nakon što provri, pa skinite sa ringle, dodajte sveže seckani peršun i beli luk, pa izmešajte.
Možda vas zanima:
POTAŽ OD BUNDEVE Neodoljiva krem čorba zagrejaće vam dušu i telo
Kremast i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
POTAŽ OD BUNDEVE Aromatično predjelo koje krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Zdrav i ukusan, a bundeva mu daje posebnu aromu.
PITA SA KROMPIROM Savršeno se slaže sa jogurtom, po starom receptu
Ukusa koji priča priče, za pravo uživanje.
SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA Predjelo koje osvaja od prvog zalogaja, svi će vam tražiti dodatak
Ovakvo predjelo do sada niste jeli, gosti će ga obožavati.
PITA SA MESOM Najbolje služite uz šolju jogurta, za prave gurmane
Neodoljiva pita budi sva čula.
TALJATELE SA SLANINOM Slasno jelo za prave gurmane, sipaćete tanjir više
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
AROMATIČNI POTAŽ OD ŠARGAREPE Kremasto predjelo koje greje organizam u trenu
Ukusan i sočan, kao stvoren za hladne zimske dane.
SOČNA BAKLAVA Starinska poslastica koja pomera granice dobrog ukusa
Neodoljiva poslastica ukusa koji priča priče.
MIR BOŽIJI I SREĆAN BOŽIĆ ŽELI VAM ALO TRPEZA
Puno zdravlja, sreće i mira želimo vam za Božićne praznike. Mir Božiji Hristos se rodi!
Komentari (0)