ŠPAGETE KARBONARA Recept Suzane Jovanović za najukusnije jelo, prste da poližete
Suzana Jovanović već decenijama živi u skladnom braku sa Sašom Popovićem, a njene muzičke hitove publika rado peva. Upravo su ove špagete karbonara omiljene u njenoj porodici, ali i svima koji su probali ovo fenomenalno jelo.
Potrebno je:
- litar punomasnog mleka
- 2 kesice sosa za karbonara špagete
- 200 g šunke ili slaninice sitno iseckane
- pakovanje špageta
- kačkavalj
Priprema:
Odvojite jednu čašu od litra mleka, a u ostatku razmutite 2 kesice sosa. Nakon što se sjedini stavite na zagrejanu ringlu i kuvajte, sve dok se ne zgusne. Sipajte čašu mleka. Kada sos dobije gustinu dodajte šunku u njega. Špagete kuvajte sa malo ulja i soli. Nakon 5 minuta u ključaloj vodi, špagete procedite pa izmešajte sa sosom. Pospite origanom, rendanim kačkavaljem i biberom.
Možda vas zanima:
PASTA BOLONJEZE Slasno jelo koje će vas dugo držati sitim, ukusa bez mane
Neodoljiva pasta, ukućani će stajati u redu za još.
DODAJTE OVO U PASULJ Umesto nadimanja biće savršenog ukusa
Jednostavan trik koji provereno radi.
ČOKOLADNA PICA Neodoljiva i slatka, za lepo porodično okupljanje
Italijanski klasik na drugačiji način.
TALJATELE SA SLANINOM Slasno jelo za prave gurmane, sipaćete tanjir više
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
ŠPAGETE KARBONARA Recept Suzane Jovanović za najukusnije jelo, prste da poližete
Suzana Jovanović već decenijama živi u skladnom braku sa Sašom Popovićem, a njene muzičke hitove publika rado peva. Upravo su ove špagete karbonara omiljene u njenoj porodici, ali i svima koji su probali ovo fenomenalno jelo.
NAJMEKŠE KNEDLE Caka da budu mekane i sočne je u ovome
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u najmekšim knedlama.
NEODOLJIVI UŠTIPCI Sočni i slasni, po starom bakinom receptu
Slasni ušipci za pravo uživanje.
PIRE KROMPIR KAKAV DO SADA NISTE JELI Dodajte mu ovo i biće nikad kremastiji
Biće sočan i kremast, a ovi sastojci mu daju šmek.
FRANCUSKI KROASANI Neodoljivo pecivo koje savršeno ide uz kafu ili čaj
Pecivo bez premca ukusa koji se pamti.
Komentari (0)