ŠPAGETE KARBONARA Recept Suzane Jovanović za najukusnije jelo, prste da poližete
Suzana Jovanović već decenijama živi u skladnom braku sa Sašom Popovićem, a njene muzičke hitove publika rado peva. Upravo su ove špagete karbonara omiljene u njenoj porodici, ali i svima koji su probali ovo fenomenalno jelo.


Možda vas zanima:

SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

ROLOVANO BELO MESO PUNJENO SIROM I POVRĆEM Uskršnji ručak koji će gosti obožavati
Sočno i slasno, nestaće sa stola čim se postavi.

PROLEĆNI MLADI KROMPIRIĆI ZA RUČAK BEZ MANE Slasni i savršeni, samo dodajte prilog po želji
Ukućani će stajati u redu za još.

POSNA PALENTA SA POVRĆEM Savršena za doručak, a nikad kremastija
Drugačija i sočna, a savršena za dane posta.
Potrebno je:
- litar punomasnog mleka
- 2 kesice sosa za karbonara špagete
- 200 g šunke ili slaninice sitno iseckane
- pakovanje špageta
- kačkavalj
Priprema:
Odvojite jednu čašu od litra mleka, a u ostatku razmutite 2 kesice sosa. Nakon što se sjedini stavite na zagrejanu ringlu i kuvajte, sve dok se ne zgusne. Sipajte čašu mleka. Kada sos dobije gustinu dodajte šunku u njega. Špagete kuvajte sa malo ulja i soli. Nakon 5 minuta u ključaloj vodi, špagete procedite pa izmešajte sa sosom. Pospite origanom, rendanim kačkavaljem i biberom.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.

Komentari (0)