ŠPAGETE KARBONARA Recept Suzane Jovanović za najukusnije jelo, prste da poližete
Suzana Jovanović već decenijama živi u skladnom braku sa Sašom Popovićem, a njene muzičke hitove publika rado peva. Upravo su ove špagete karbonara omiljene u njenoj porodici, ali i svima koji su probali ovo fenomenalno jelo.


Potrebno je:
- litar punomasnog mleka
- 2 kesice sosa za karbonara špagete
- 200 g šunke ili slaninice sitno iseckane
- pakovanje špageta
- kačkavalj
Priprema:
Odvojite jednu čašu od litra mleka, a u ostatku razmutite 2 kesice sosa. Nakon što se sjedini stavite na zagrejanu ringlu i kuvajte, sve dok se ne zgusne. Sipajte čašu mleka. Kada sos dobije gustinu dodajte šunku u njega. Špagete kuvajte sa malo ulja i soli. Nakon 5 minuta u ključaloj vodi, špagete procedite pa izmešajte sa sosom. Pospite origanom, rendanim kačkavaljem i biberom.
Možda vas zanima:

SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.

SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

GIROS SA PILETINOM Grčki specijalitet koji budi uspomene sa letovanja, u savršenom spoju ukusa
Fenomenalan i slasan, pravićete stalno.

BROKOLI SA PAVLAKOM Ukućani će stajati u redu za još, a ručak gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan.

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)