SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PODVARAK Po starom teta Mirinom receptu, ukusa koji se ne zaboravlja
Prava eksplozija ukusa, nema ko vam neće tražiti recept.

ZAPEČENI BROKOLI Zdrav i ukusan ručak koji će cela porodica obožavati
Dodajte prilog po želji i uživajte.

DALMATINSKA PAŠTICADA Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, po originalnom receptu
Najbolje služite uz njoke.

ZAPEČENO BELO MESO SA ŠAMPINJONIMA Gurmansko jelo u pravoj eksploziji ukusa
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim.
- 1 kg kiselog kupusa
- 500 g svinjetine, srednje masne
- 250 g suve slanine
- 4 ljubičasta luka
- 1 praziluk
- 2 kašika slatke začinske paprike
- 4 čena belog luka
- 2 kašika ajvara
- 2 lovorova lista
- suncokretovo ulje
- so, po ukusu
- sveže mleveni biber, po ukusu
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Praziluk i luk isecite pa podelite na 2 dela. Stavite u 2 šerpe sa malo ulja. Pa u jednoj šerpi na luku propržite svinjsko meso sečeno na kocke i slaninu, a zasebno prodinstajte kiseli kupus, prethodno opran i oceđen. Posle 10 ak minuta dolijte pola čaše vode pa dinstajte još pola sata, i dodajte ajvar i začine. Dinstani kupus pomešajte sa prženim mesom pa prebacite u pleh obložen pek papirom. Pecite podvarak oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Služite toplo. Prijatno!

KROASAN SA ČOKOLADOM ZA SAVRŠEN VIKEND Mekan i vazdušast, a topi se u ustima
Mirisni kroasani u savršenom spoju sa čokoladom oduševiće sve koji ih budu probali.

PROLEĆNI KROMPIRIĆI U KREMASTOM SOSU Za obrok koji se pamti
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

NEODOLJIVI SERNIK Pečeni poljski čizkejk pravi je raj za nepca, za savršen petak
Kremast i sočan, ukućani će ga obožavati.

ZAPEČENI BROKOLI Zdrav i ukusan ručak koji će cela porodica obožavati
Dodajte prilog po želji i uživajte.

PITA SA MESOM OD GOTOVIH KORA Napravite ovako, i biće u isto vreme sočna i hrskava
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.
Komentari (0)