RUČAJTE ZA 200 DINARA Napravite ukusnu testeninu uz dodatak začina i paradajz sosa
Šta najviše kuva omladina, studenti i mladi parovi, naučimo nešto od njih

Potrebno je:
Možda vas zanima:

HRANA KOJA SPASAVA ŽIVOT DIJABETIČARA Idealni obroci za ljude koji pate od šećerne bolesti
Za ručak se predlaže da jedete salatu od krastavaca, celera, šargarepe, spanaća sa nemasnim mesom...

TRI KROMPIRA I TRI JAJETA Ovo je sve što vam je potrebno za najukusniju i najbržu pitu
Ovaj recept je idealan za sve one trenutke kada želite nešto jednostavno i brzo, a opet dovoljno izdašno da nahranite celu porodicu

JEFTINO, BRZO I UKUSNO Italijanska pita sa sirom - Potrebno vam je 250 dinara i 15 minuta
Sastojke uglavnom imate kod kuće, jedino su sir i pavlaka namirnice koje morate da dokupit

VRSNE DOMAĆICE OBAVEZNO STAVLJAJU 1 SASTOJAK U GRAŠAK Ne treba vam zaprška, odmah će se zgusnuti
Iskusne domaćice imaju trik kako da bude gust
300 g testenina
2 kašike prezli malo ulja
1 mala šoljica kuvanog gustog paradajza ili kečapa
1 mala kašičica suvog začina ili samo soli
2 čena belim luka
po želji biber peršuniv list
150 ml vode
Priprema:
Skuvati testeninu pa je ocediti.
U tiganj sipati pola šoljice ulja i diodati prezle da zarumene. Dodati paradajz i 150 ml vode.
Dodati 2 čena seckanog belog luka, so ili začina. Preliti preko testenine i izmešati.
Dodati seckan peršunov list, po želji dodati origana.
Servirati toplo.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.

POLICAJKA TORTA SAVRŠENA ZA USKRŠNJU I SLAVSKU TRPEZU Prepuna čokolade i različitih filova
Ako volite jake, čokoladne torte, policajka tortu ćete obožavati.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
Komentari (0)