AROMATIČNA ČORBA OD BUNDEVE Krepi organizam u momentu, a osvaja na prvi zalogaj
Ukusna i mirisna, pravićete stalno.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NEVEROVATNO UKUSNA ČORBA OD BUNDEVE Sigurno će vam se dopasti!
Predlažemo vam da probate drugačije kuvano jelo.

Ova ČORBA OD POVRĆA koje prvo zapečeno u rerni promeniće vaše gledanje na život! (VIDEO)
Tako mala promena u kujni a tako velika promena u ukusu - umesto da kuvate povrće u čorbi, prvo ga zapecite u rerni i uživaćete
- 1 kg bundeve
- 1 glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 2 čena belog luka
- 2 kašike ulja
- 2 kašičice soli
- pola kašičice bibera
- pola kašičice kima
Priprema:
Oljuštite bundevu pa je očistite od semena i isecite na manje komade. Zatim očistite crni i beli luk, kao i šargarepu. U šerpu stavite sve od povrća pa nalijte oko pola litra vode i kuvajte 15 minuta, na srednjoj vatri. Sve dobro izblendajte uz dodatak tečnosti u kojoj su se kuvali. Dodajte vodu i začine po želji. Nakon ključanja, kuvajte čorbu još par minuta.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.

NAJBOLJI RECEPT ZA PROTEINSKE PALAČINKE Savršene za slatki početak dana, a uklapaju se u dijetu
Ukusne i zdrave, a daće vam energije za ceo dan.

BORANIJA SA PAVLAKOM ZA KUVANJE Savršen prilog uz šnicle ili ribu, a pravi se prelako
Kremasta i lagana, daće šmek svakom jelu.

KUGLOF SA SUVIM ŠLJIVAMA Vratiće vas u dane detinjstva i mirise bakine kuhinje
Jednostavni kolač skupog ukusa voleće svi članovi porodice.

ZAPEČENA PILETINA SA TRAPISTOM Sir se topi u ustima, a meso lepi za prste, obožavaće cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)