AROMATIČNA ČORBA OD BUNDEVE Krepi organizam u momentu, a osvaja na prvi zalogaj
Ukusna i mirisna, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 1 kg bundeve
- 1 glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 2 čena belog luka
- 2 kašike ulja
- 2 kašičice soli
- pola kašičice bibera
- pola kašičice kima
Priprema:
Oljuštite bundevu pa je očistite od semena i isecite na manje komade. Zatim očistite crni i beli luk, kao i šargarepu. U šerpu stavite sve od povrća pa nalijte oko pola litra vode i kuvajte 15 minuta, na srednjoj vatri. Sve dobro izblendajte uz dodatak tečnosti u kojoj su se kuvali. Dodajte vodu i začine po želji. Nakon ključanja, kuvajte čorbu još par minuta.
Možda vas zanima:
NEVEROVATNO UKUSNA ČORBA OD BUNDEVE Sigurno će vam se dopasti!
Predlažemo vam da probate drugačije kuvano jelo.
Ova ČORBA OD POVRĆA koje prvo zapečeno u rerni promeniće vaše gledanje na život! (VIDEO)
Tako mala promena u kujni a tako velika promena u ukusu - umesto da kuvate povrće u čorbi, prvo ga zapecite u rerni i uživaćete
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)