SAVRŠEN RIŽOTO Piletina mu daje poseban šmek, ukusa koji se pamti
Uživajte u pravoj eksploziji ukusa.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Savršen spoj ukusa u jelu koje će vas dugo držati sitim
Dodajte prilog i uživajte.

ŠARENI RIŽOTO Specijalitet sa pečurkama koji greje dušu i telo
Sočan i ukusan, prste da poližete.

RIŽOTO SA BUNDEVOM Lagano, a zasitno jelo, u savršenom spoju sa omiljenom sezonskom namirnicom
Neodoljivi rižoto nestaće sa stola odmah, a greje dušu i telo.

RIŽOTO SA PEČURKAMA Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive.
- 2 komada pilećih prsa
- 200 g integralnog pirinča
- 1 glavica luka
- 2 čena belog luka
- 1 crvena paprika
- 1 šargarepa
- so
- biber
- suvi biljni začin
- maslinovo ulje
- 400 ml vode
- peršun
Priprema:
Isecite piletinu na kockice. Šargarepu, luk i papriku iseckajte na sitne kockice. Propržite seckani luk u tiganju, na zagrejanom maslinovom ulju. Kad dobije boju dodajte piletinu i pržite dok ne omekša. Dodajte sitno seckanu šargarepu, papriku i beli luk, a po potrebi sipajte vodu. Posolite, pobiberite i začinite suvim biljnim začinom.Dodajte pirinač i kuvajte. Pospite rižoto seckanim peršunom i služite. Prijatno!

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)