ŠPANSKA PITA Gurmanska, mekana i sočna, za savršen početak dana
Uzećete parče više, zato najbolje odmah stvaite duplu meru.

Potrebno je:
- 3 jaja
- 1 dl ulja
- 1, 5 čaša od 2 dl jogurta ili pavlake
- 2 čaše od 2 dl
- kašičica soli
- kesica praška za pecivo
- 150 g šunke
- 150 g sira
- 150 g kiselih krastavaca
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Sitno naseckajte šunku, sir i krastavčiće. U jednoj posudi umutite jaja, so, ulje, jogurt, brašno i prašak za pecivo. Smesi dodajte seckanu mešavinu sa šunkom. Izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite pitu u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, pa smanjite na 180, oko 20 minuta.

POSNA PAŠTETA OD OSLIĆA I ORAHA Slasna i ukusna, a savršena za dane strogog posta
Gotova začas, a aromatična i ukusna.

SOČNA PITA SA PLAVIM PATLIDŽANOM Savršenog ukusa, najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko
Sočna i slasna, za pravo uživanje.

JANIJA SA BUKOVAČOM I PIRINČEM Aromatični specijalitet posan na vodi, ukusa koji priča priče
Jednostavno jelo od jeftinih sastojaka koje budi sva čula.

POSNI SATARAŠ Lagano jelo u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte.

POTAŽ OD BROKOLIJA Kremast i lagan, okrepiće vas u trenu
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)