FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BANANAMISU Savršen spoj omiljenog kolača i voća, po receptu bez mane
Sočan i sladak, ukusa koji se pamti.

AROMATIČNI KAPKEJKSI Naprave se lako, a pojedu brzo pa se traži dodatak
Mirisni i slatki, osvojiće vas od prvog zalogaja.

PROLEĆNI KOLAČ SA MALINAMA I ČOKOLADOM Kremast i osvežavajući desert koji miriše na ljubav
Sladak i lagan, nema ko vam neće tražiti recept.

NEODOLJIVA ČOKOLADNA KREMPITA Kolač kakav do sada niste jeli, po receptu iz zaboravljene sveske
Kremasti kolač obožavaće cela porodica.
- 1 pakovanje oblandi
- 1 l mleka
- 700 g šećera
- 1 margarin
Priprema:
Mleko i šećer sipajte u šerpu pa zakuvajte na tihoj vatri, uz neprestano mešanje. Kada dobije zlatno braon boju znaćete da je fil gotov. Onda dodajte margarin i kuvajte sve dok se ne otopi. Koru po koru oblande filujte vrućim filom, Posle umotajte u vlažnu krpu pa pritisnite nečim teškim.

DOMAĆE PROTEINSKE ČOKOLADICE ZDRAVIJE OD KUPOVNIH Uklapaju se i u dijetu, a savršenog ukusa
Čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi.

PUNJENA JAJA Sočno predjelo koje se brzo pravi, a savršeno za slavsku trpezu
Gurmansko predjelo oduševiće sve goste.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.
Komentari (0)