NAJUKUSNIJI BURGERI Slasni i ukusni, ovakve do sada niste jeli
Biće nikad ukusniji, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- 500 g mlevene junetine
- topljeni sir, 4 listića
- 2 zemičke
- paradajz
- glavica crnog luka
- kiseli krastavčići
- 1 kašika majoneza
- 1 kašika kečapa
- kašikica senfa
- biber, so, ljuta paprika, beli luk u granulama
Priprema:
Junetinu oblikujte u lopticu pa je stavite u zagrejan i nauljen tiganj. Snažno pritisnite da dobije formu burgera pa pecite sa obe strane. Prekrijte listićima otopljenog sira. Meso izvadite pa stavite sa strane. Luk isecite na kolutove pa propržite dobro u tiganju. Zatim presecite zemičke pa ih zagrejte u tiganju. Onda isecite paradajz i krastavčiće na kolutove. Zasebno umutite sos od majoneza, senfa, kečapa, ljute papričice, belog luka i rendanog krastavca. Obe zemičke premažite sosom. Dodajte prženi luk, krastavčiće, meso i sveži paradajz.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)