NAJUKUSNIJI BURGERI Slasni i ukusni, ovakve do sada niste jeli
Biće nikad ukusniji, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- 500 g mlevene junetine
- topljeni sir, 4 listića
- 2 zemičke
- paradajz
- glavica crnog luka
- kiseli krastavčići
- 1 kašika majoneza
- 1 kašika kečapa
- kašikica senfa
- biber, so, ljuta paprika, beli luk u granulama
Priprema:
Junetinu oblikujte u lopticu pa je stavite u zagrejan i nauljen tiganj. Snažno pritisnite da dobije formu burgera pa pecite sa obe strane. Prekrijte listićima otopljenog sira. Meso izvadite pa stavite sa strane. Luk isecite na kolutove pa propržite dobro u tiganju. Zatim presecite zemičke pa ih zagrejte u tiganju. Onda isecite paradajz i krastavčiće na kolutove. Zasebno umutite sos od majoneza, senfa, kečapa, ljute papričice, belog luka i rendanog krastavca. Obe zemičke premažite sosom. Dodajte prženi luk, krastavčiće, meso i sveži paradajz.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)