PEČEN PROKELJ OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Dodajte omiljeni prilog i uživajte u obroku
Najbolje služite uz zelenu salatu.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

GRANITIRANI KROMPIRIĆI Savršeno hrskavi, a super kao prilog, ukusa koji se ne zaboravlja
Dodajte uz meso ili jelo po izboru.

PUNJENI PATLIDŽAN RAJ ZA NEPCA Ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočno i slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.
- 500 g prokelja
- 3-4 čena belog luka
- maslinovo ulje
- morska so, biber
- 100 g susama
Priprema:
Operite prokelj pa očistite oštećene listiće i svaku lopticu presecite na pola. Zatim ga pospite maslinovim uljem i belim lukom u prahu. Posolite i pobiberite pa začinite. Zatim promešajte prokelj pa ga pecite 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Onda promešajte povrće da bude pečeno sa svih strana. Susam pržite sve dok ne promeni boju, na tihoj vatri. Pečen prokelj izvadite iz rerne pa stavite u keramičku posudu i pospite susamom. Zatim prelijte maslinovim uljem.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)