SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet pravi je raj za nepca
Dodajte prilog po želji i uživajte.
Potrebno je:
- 1,2 kg svinjskog vrata
- 50 ml ulja
- 1 kašika suvog začina
- 2 čaše vode
- 1 kašika mekog brašna
- 4-5 crvenih pečenih paprika
- 2 čena belog luka
- 100 g kajmaka
Priprema:
Meso isecite na šnicle, začinite, stavite u tepsiju, prelijte sa malo vode i pecite na 200 stepeni sat vremena. Iseckajte paprike, pomešajte sa kajmakom, premažite preko mesa, pa vratite u rernu na desetak minuta da se sve lepo zapeče.
Možda vas zanima:
SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet osvaja od prvog zalogaja
Slasno jelo držaće vas dugo sitim.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT SA KAČKAVALJEM Gurmansko jelo koje pomera granice dobrog ukusa, za one izbirljive
Sočan i slasan, prste da poližete.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
MILANSKE KRMENADLE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane i sočne kao duša
I mirisom i ukusom mame na zalogaj više.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)