SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet pravi je raj za nepca

Ivana Pavlović

18:30

Sezonski recepti 0

Dodajte prilog po želji i uživajte.

svinjski vrat sa kajmakom i paprikama
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1,2 kg svinjskog vrata
  • 50 ml ulja
  • 1 kašika suvog začina
  • 2 čaše vode
  • 1 kašika mekog brašna
  • 4-5 crvenih pečenih paprika
  • 2 čena belog luka
  • 100 g kajmaka

Priprema:
Meso isecite na šnicle, začinite, stavite u tepsiju, prelijte sa malo vode i pecite na 200 stepeni sat vremena. Iseckajte paprike, pomešajte sa kajmakom, premažite preko mesa, pa vratite u rernu na desetak minuta da se sve lepo zapeče. 

@moja.trpeza Borovnica napitak Sastojci: 200 g borovnica 1 limun 1 čaša vode 1 kašika meda Priprema: U blender staviti borovnice, isceđeni sok od limuna, vodu i med. Blendirati dok se ne dobije ujednačen napitak. Konzumirati jednu čašu dnevno za osveženje i zdravlje. #mojatrpeza #trpeza #sokodborovnice #kuhinjarecepti #viralvideos #videoviral #foryoupage #fouryou ♬ original sound - Moja Trpeza

Komentari (0)

Loading