POSNA KROMPIRUŠA RAJ ZA NEPCA Držaće vas dugo sitim
Ukusna i sočna, prste da poližete.
Potrebno je:
- 1 pakovanje kora za pitu
- 4 veća krompira
- 200 ml kisele vode
- so
- biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Iseckajte sitno crni luk pa ga prodinstajte na malo vode i posolite. Očistite krompir pa ga izrendajte na krupno i propržite sa lukom. Začinite po ukusu pa mešajte dva minuta i skinite sa ringle.Prvu koru poprskajte kiselom vodom pa preko nanesite još dve kore, i takođe ih poprskajte. Fil od krompira i luka ravnomerno nanesite pa urolajte. Postupak ponavljajte sve dok ne utrošite sav materijal. Svaki rolat poprskajte kiselom vodom. Pecite krompirušu 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni, tj. dok ne porumeni.
Možda vas zanima:
POSNA KROMPIRUŠA IZ TIGANJA Topla, mekana i hrskava, a ne zahteva ni truda ni vremena
Priprema je jednostavna, a razvaljuje ukusom.
POSNA KROMPIRUŠA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Spolja hrskava, a iznutra mekana i sočna
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
PITA SA TIKVICAMA I MESOM ZA VEČERU KOJA SE PAMTI A gotova očas posla
Služite toplu sa jogurtom.
JOGURT PITA ZA DORUČAK KOJI SE PAMTI Polizaćete i tanjir koliko je ukusna, a sve se samo pomeša i peče
Sočna i jednostavna za pripremu, pravićete stalno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)