POSNA RUSKA SALATA Klasik na drugačiji način koji osvaja na prvi zalogaj
Ukusom nimalo ne zaostaje za originalom.
Potrebno je:
- 2 srednja krompira, iseckana na kockice
- 80 g graška
- 1 mala šargarepa, iseckana na kockice
- ¼ crnog luka, isečenog na kockice
- 1 kašičica senfa
- 2 kašike kiselih krastavaca isečenih na kockice
- 3 kašike posnog majoneza, pogledajte recept za posni majonez
- 80 g posnih soja šnicli, isečeih na kockice
- ¼ kašičice soli
- ½ kašičice mlevenog crnog bibera
Priprema:
Isecite krompir na kockice pa dodajte u lonac sa graškom i šargarepom. Kuvajte oko 5 minuta, sve dok ne omekšaju, pa izvadite iz lonca i procedite. Sojine šnicle potopite u vodi i prodinstajte sa začinima, pa ih iseckajte. Napravite posni majonez. U jednoj činiji pomešajte sve sastojke za salatu. Prijatno!
Možda vas zanima:
POSNA RUSKA SALATA Predjelo za sva vremena, po receptu bez greške
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje stavite odmah duplu meru.
UKUS KAO PRAVA Posna ruska salata idealna za današnji dan
Stalno ćete je praviti.
SVI TRAŽE RECEPT ZA RUSKU SALATU Vanvremenski klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Kremasta i zasitna, a svi je vole.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)