MEDENO SRCE NA VODI Kremasti kolač koji uspeva svima, za prave sladokusce

Ivana Pavlović

09:00

Sezonski recepti 0

Fenomenalni slatkiš nestaće sa stola odmah.

medeno srce kolač
Shutterstock

Potrebno je:

  • 2 šolje vode
  • 2 šolje brašna
  • 2 šolje šećera
  • 1 kesica cimeta
  • 1 kašika sode bikarbone
  • 2 kašike kakaoa
  • 4-5 kašika džema od šljiva
  • posna čokolada

Priprema

Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite vodu, brašno, šećer, cimet, sodu-bikarbonu,  kakao i  džem od šljiva. Pleh obložite pek-papirom. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Kalupima u obliku srca secite gotov kolač pa svaki prelijte otopljenom posnom čokoladom.

@moja.trpeza Da li ste znali da su rotkvice odlične za zdravlje!? Poboljšavaju varenje, podstiču detoksikaciju jetre, jačaju imunitet i pomažu kod hidratacije zbog visokog sadržaja vode. Takođe, mogu doprineti snižavanju krvnog pritiska i poboljšanju zdravlja kože. Dobro se kombinuju uz salate. 🥗 #trpeza #mojatrpeza #zdravahrana #detox #fyp #viraltiktok #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryoupage ♬ original sound - Moja Trpeza

Komentari (0)

Loading