MEDENO SRCE NA VODI Kremasti kolač koji uspeva svima, za prave sladokusce
Fenomenalni slatkiš nestaće sa stola odmah.

Potrebno je:
- 2 šolje vode
- 2 šolje brašna
- 2 šolje šećera
- 1 kesica cimeta
- 1 kašika sode bikarbone
- 2 kašike kakaoa
- 4-5 kašika džema od šljiva
- posna čokolada
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite vodu, brašno, šećer, cimet, sodu-bikarbonu, kakao i džem od šljiva. Pleh obložite pek-papirom. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Kalupima u obliku srca secite gotov kolač pa svaki prelijte otopljenom posnom čokoladom.

SVEČANI SLANI ROLAT Savršen za sve bitne događaje, bolje predjelo niste jeli
Mesni rolat sa jajima oduševiće sve goste.

GURMANSKA PAŠTETA U SAVRŠENOM SPOJU UKUSA Gotova za tili čas, a slasna i drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

KNEDLE SA ŠLJIVAMA Mirisni desert po bakinom receptu koji budi nostalgiju
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.

RENDANA MUSAKA Sočno jelo koje pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Sočna i slasna, prste da poližete.

GURMANSKA SALATA SA SLANINOM I JAJIMA Predjelo koje može da zameni glavni obrok, prste da poližete
Sočna i slasna, nestaće sa stola odmah, a super ide uz razna jela.
Komentari (0)