DOMAĆI PARIZER Pravi se lako, a još zdraviji i ukusniji od kupovnog

Ivana Pavlović

12:30

Sezonski recepti 0

Ukusom nimalo ne zaostaje za onim kupovnim.

domaći parizer
Shutterstock

Potrebno je:

  • 300 g piletine
  • 2 manje šargarepe
  • pola glavice crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • malo soka od cvekle
  • 1 želatin

Priprema:

Piletinu skuvajte sa šargarepom, crnim i belom lukom. Začinite. Onda prebacite u blender sa malo soka od cvekle, pa rastvorite jedan želatin sa malo vodice u kome se meso i povrće kuvalo.Izblendajte pa sipajte u kalup od flaše i zatvorite streč folijom. Ostavite preko noći u frižideru. Izvadite parizer iz kalupa, pa secite i služite. Prijatno!

@moja.trpeza Da li ste znali da su rotkvice odlične za zdravlje!? Poboljšavaju varenje, podstiču detoksikaciju jetre, jačaju imunitet i pomažu kod hidratacije zbog visokog sadržaja vode. Takođe, mogu doprineti snižavanju krvnog pritiska i poboljšanju zdravlja kože. Dobro se kombinuju uz salate. 🥗 #trpeza #mojatrpeza #zdravahrana #detox #fyp #viraltiktok #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryoupage ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Komentari (0)

Loading