DOMAĆI PARIZER Pravi se lako, a još zdraviji i ukusniji od kupovnog
Ukusom nimalo ne zaostaje za onim kupovnim.
Potrebno je:
- 300 g piletine
- 2 manje šargarepe
- pola glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- malo soka od cvekle
- 1 želatin
Priprema:
Piletinu skuvajte sa šargarepom, crnim i belom lukom. Začinite. Onda prebacite u blender sa malo soka od cvekle, pa rastvorite jedan želatin sa malo vodice u kome se meso i povrće kuvalo.Izblendajte pa sipajte u kalup od flaše i zatvorite streč folijom. Ostavite preko noći u frižideru. Izvadite parizer iz kalupa, pa secite i služite. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)