DOMAĆI PARIZER Pravi se lako, a još zdraviji i ukusniji od kupovnog
Ukusom nimalo ne zaostaje za onim kupovnim.

Potrebno je:
- 300 g piletine
- 2 manje šargarepe
- pola glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- malo soka od cvekle
- 1 želatin
Priprema:
Piletinu skuvajte sa šargarepom, crnim i belom lukom. Začinite. Onda prebacite u blender sa malo soka od cvekle, pa rastvorite jedan želatin sa malo vodice u kome se meso i povrće kuvalo.Izblendajte pa sipajte u kalup od flaše i zatvorite streč folijom. Ostavite preko noći u frižideru. Izvadite parizer iz kalupa, pa secite i služite. Prijatno!
Njeno razmišljanje o igri i plesu je kao razmišljanje pećinskog čoveka: Gastoz odgovorio Anđeli na provokacije, otkrio da li će nastavi vezu sa njom (VIDEO)

PUKLA TIKVA! Plenum FDU se ogradio od STAV i PSG!
SVI NA NOGAMA U DOMU SERGEJA ĆETKOVIĆA! Pevač potvrdio srećne vesti, čestitke se samo nižu! (FOTO)

Strava i užas! Ovo je Ukrajina radila svom narodu: Otkrivena istina koja ledi krv u žilama, jedva su dočekali rusku vojsku!

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

OGLASIO SE MUP! Oko 31.000 blokadera večeras - bušili, sekli, kidali, razbijali... Dvoje uhapšeno

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

KROFNE SA DŽEMOM OD KAJSIJA Mekane i vazdušaste, po receptu bez mane
Toliko su ukusne da ćete biti oduševljeni.

KUPUSNIK Pita koja greje dušu i telo, a posna
Dodajte sojin jogurt ili prilog po želji.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Savršen spoj ukusa u jelu koje će vas dugo držati sitim
Dodajte prilog i uživajte.

SLASNE POGAČICE SA KAJMAKOM Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko
Prave se lako, a sočne i slasne.

ČUPAVCI Starinski slatkiš sa kokosom za sve svečene prilike, prste da poližete
Ako volite kokos, čupavce ćete obožavati.
Komentari (0)