NEODOLJIVE LAZANJE SA POVRĆEM Slasno jelo po originalnom italijanskom receptu, bićete oduševljeni
Ukusne i sočne, pravi raj za nepca.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

LAZANJE PO RECEPTU VODITELJKE LEE KIŠ Sočnije i slasnije od onih klasičnih, prste da poližete
Voditeljka Lea Kiš jedno je od omiljenih lica s malih ekrana, a svoju njenu karijeru prati zavidan uspeh bez skandala. Da se odlično snalazi u kuhinji, pokazao je i recept za sočne lazanje, koje posebno vole njen suprug Momčilo i ćerka Mia. Pripremite i uverite se zašto su toliko ukusne, sigurni smo da se nećete pokajati.

LAZANJE SA PILETINOM I PEČURKAMA Slasne i drugačije, a držaće vas dugo sitim
Fenomenalne i sočne, prste da poližete.

6 TRIKOVA ZA NAJSOČNIJE LAZANJE Imaće hrskavu koru i slasan nadev, a ovo će dodati na ukusu
Primenite jednostavne trikove i uživajte u omiljenom jelu.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.
- 2 tikvice, tanko sečene
- 1 patlidžan, tanko sečen
- 200 g šampinjona, isečenih
- 1 crvena paprika, isečena na trakice
- 500 g paradajz sosa
- 400 g testenine za lazanje
- 400 ml bešamela
- 150 g kravljeg sira
- 150 g rendane mocarele
- so
- biber
- origano
- maslinovo ulje
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U tiganju sa malo maslinovog ulja ispecite povrće, dok ne omekša. Posolite i začinite. U vatrostalnu posudu ređajte red testa, red povrća, red paradajz sosa i red bešamela. Umešajte kravlji sir i mocarelu između slojeva. Dodajte sir na vrhu. Pecite lazanje oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Bon appetit!

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)