PALAČINKE OD PROSA Klasik u potpuno novom izdanju, samo dodajte prilog po želji
Biće mekane i vazdušaste, a zdrave.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PALAČINKE OD PROSA Zdrave i ukusne, a mekane kao duša
Premažite slanim ili slatkim prilogom.

PALAČINKE SA JABUKAMA I CIMETOM Bogati fil im daje šmek, a mekane i vazdušaste
Mirisne i ukusne, bićete oduševljeni.

PALAČINKE SA KARAMELOM I BANANOM Desert za pamećenje i lepo veče sa prijateljima
Sočne i ukusne, prste da poližete.

PALAČINKE SA MAKOM I CIMETOM Fenomenalne i slatke, u aromatičnom spoju
Zamirisaće cela kuća.
- 8 supenih kašika brašna od prosa
- 400 ml mleka
- 3 jaja
- pola kašičice soli
- maslac
Priprema:
Penasto umutite jaja, pa polako dodajte mleko i so. Polako umešajte brašno, uz neprestano mešanje, dok ne dobijete glatku smesu. Maslacem premažite tiganj, pa ga zagrejte. Kutlačom sipajte smesu i ravnomerno rasporedite. Pecite oko minut, dok palačinka ne dobije zlatnu boju, pa je okrenite sa druge strane i pecite. Filujte po želji.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.

Komentari (0)